25.08.2017

Vertrouwen komt te voet en gaat te paard, omdat o.a. burgemeester Christiaan van der Kamp niet integer is.

In de gemeente Bodegraven Reeuwijk  is er nog slechts een weg om het structurele wantrouwen weg te nemen en mogelijk onheil te keren: schoon schip maken.

Het wantrouwen uitspreken en oorzaken benoemen, daar consequenties aan verbinden, aftreden, nieuwe verkiezingen, een wisseling van de wacht, opnieuw beginnen. Om herstel van vertrouwen een kans te geven is iedere optie beter dan bij de pakken gaan neer zitten.

Feit is dat de gemeenteraad en de individuele raadsleden het gewoon laten gebeuren, het gezicht wegdraaien van keiharde feiten, zelfs structureel negeren, en tot de orde van de dag overgaan. Het maakt niet uit of welke (landelijke) partij allemaal doen ze er aan mee. 

Zelfs in een “bananen-republiek” doen ze het anders en beter, daar benoemen ze de problemen wel, maar lossen ze niet op. Verval en machtsbederf zit diep in de wortels van ons democratisch bestel.  En als je dan hoger kijkt in de politieke en bestuurlijke organisaties, worden er zelfs blokkades opgeworpen om de leugen in stand te houden met nog meer leugens te verkondigen.  

Op www.overheidenintegriteit.nl krijgt u meer inkijk achter de schermen, hoe burgemeester Christiaan van der Kamp, zijn wethouders, raadsleden en diverse ambtenaren feitelijk handelen op de gemeente Bodegraven Reeuwijk

Admin - 04:20:06 | Een opmerking toevoegen