28.08.2017

Burgemeester Christiaan van der Kamp wijst op voorhand schadeclaims af, en procedeert liever is veel goedkoper.

Inmiddels zijn geluidsfragmenten gepubliceerd op www.overheidenintegriteit.nl waaruit blijkt dat Burgemeester Christiaan van der Kamp schadeclaims van burgers,  zorgvuldig, bewust en met het nodig juridisch geweld probeert om ver te schieten.

Hij stelt dat dit de gewoonste gang van zaken is binnen de overheid en dat procederen 10 keer goedkoper is dan een claim op een correcte manier af te handelen. Voor vele van u misschien nieuws voor mij allang dagelijkse praktijk.

En dit gaat nog veel verder, burgemeester Christiaan van der Kamp is er niet vies van om achter de schermen bezwaar- en klachtencommissie te manipuleren, daarvoor heeft hij zelfs een heel netwerk voor opgesteld. Iedere hoge ambtenaar is wel op enige wijze betrokken hierbij.

De raad weet ervan maar doen niks, de andere collegeleden, wethouders, secretarissen, griffiers kijken de andere kant op, of  erger nog wanneer nodig faciliteren ze alles en doen vrolijk mee. Zo worden burgers en bedrijven besodemieterd met overheidsgeld. 

Op www.overheidenintegriteit.nl krijgt u meer inkijk achter de schermen, hoe burgemeester Christiaan van der Kamp, zijn wethouders  en diverse ambtenaren feitelijk handelen op de gemeente Bodegraven Reeuwijk.

Admin - 20:14:41 | Een opmerking toevoegen