06.02.2018

Hoeveel krediet heeft burgemeester Christiaan van der Kamp nog, hij versleutelt tonnen aan euro’s om zijn hachje te redden.

Burgemeester Christiaan van der kamp, krijgt blijkbaar nog voldoende credits bij tal van instanties, maar ook bij hem is langzaam het einde in zicht. 

Vele burgemeesters zijn voor veel minder moeten opstappen, akkefietjes in vergelijking met wat burgemeester Christiaan van der Kamp zich allemaal permitteert. 

Lees dit artikel maar eens. Wat is nu het verschil tussen € 17.800,= extra wachtgeld opstrijken of een paar ton aan euro’s aan gemeenschap geld “verkloten”, kleingeld voor burgemeester Christiaan van der Kamp, om een burgertje proberen kapot te maken. In bestuurdersland praat men graag over kleingeld, maar als het om groot geld gaat, hoor je ze niet, dan raak je er veel meer, dus wordt er niet over gepraat.

Niet lang meer, iedereen die je spreekt, ook in Den Haag, weten zich geen raad meer, voelen zich ongemakkelijk en willen liever niet bij dit dossier worden betrokken, laat staan zich erover uitspreken.

Conclusie is altijd het zelfde: Gewoon wegwezen.” „ burgemeester Christiaan van der Kamp moet hoeder van integriteit en moraliteit zijn.” en dat is hij absoluut niet, dus weg.

Altijd hetzelfde liedje graaien, graaien en nog eens graaien. En daarbij draait het altijd om hun zelf, nooit gaat het over anderen. Hoe lang nog burgemeester Christiaan van der Kamp, ga je zo door, is het einde zoek.

Admin - 11:18:53 | Een opmerking toevoegen