15.05.2018

Burgemeester Christiaan van der Kamp is druk bezig met solliciteren, en wil ergens anders als burgemeester aan de bak.

De geruchten gaan de ronde dat burgemeester Christiaan van der Kamp druk bezig is te solliciteren om burgemeester te worden in een grotere stad. Hij vindt blijkbaar dat hij dit verdient en aankan, is dat zo. Natuurlijk niet. 

Als je mijn dossier leest, is het een man die alleen maar achter de schermen rotzooi schopt, anderen probeert voor het karretje te spannen, en verder helemaal niks betekent voor zijn onderdanen, die beschouwt hij als noodzakelijk kwaad. Heb je geen burgers kun je ook geen burgemeester worden, en daar heeft hij wel een punt.

Voor degene die dadelijk zijn sollicitatiebrief moet beoordelen, hou er rekening mee dat hij een zeer kort lontje heeft, raadsleden als een stelletje idioten ziet, die nauwelijks kennis van zaken hebben en alleen daar zitten voor hun eigen zakken te vullen.  Als ambtenaar heb je het iets makkelijker, werk je voor hem, dan is er niets aan de hand. Ben je onverhoopt niet zijn mening toegedaan, kom je op de pijnbank te liggen. 

Achterbaks handelen is voor hem niet ongewoon als het om zijn eigen hachje gaat, AKD zijn huisadvocaat vaart er wel bij, zij versleutelen tonnen aan omzet per jaar, mag wat kosten om burgemeester Christiaan van der Kamp in het zadel te houden.

En degene die toch gaan voor onze Christiaan van der Kamp, geldt het spreekwoord: “Wil je een aap krijg je een aap”. Gemeente Bodegraven Reeuwijk spreekt natuurlijk alle lof over hem, zij weten wat voor een “aap” ze in huis hebben.

Admin - 14:11:14 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments