Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

 


 

 

"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 Hoe lang blijft  Burgemeester Christiaan van der Kamp volhouden dat er niets aan de hand is. Hij gokt op procedures, maar belangrijker is zijn onbehoorlijke en niet integere handelswijze!!  Het goede en kwade  in beeld gebracht, druk maar eens op deze link, de Koning rookt gelukkig geen sigaren en  zal not amused zijn.  Dit wordt het item in 2019.


Wet (0nt-)houder Jan Leendert van Den Heuvel SGP blijft ook niet integer als hij opnieuw wethouder wordt link ,  een plaatje zegt duizend keer meer dan een praatje (met de Heere en die bestaat niet).


Het gedrocht dat de integriteit van de overheid bewaakt en handhaaft, de Nationale Ombudsman Mr. Renier van Zutphen, handelt laakbaar en niet integer (niemand grijpt in!).Uw mening telt, druk op deze link de overheid kijkt mee. 

 

 


 BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP TRAINEERT ALLE LOPENDE PROCEDURES  (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , INMIDDELS ZIJN 2 KLACHTEN AGEHANDELD, HIER KUNT U HET RESULTAAT LEZEN . LIEGEN LOONT, EN ALS JE, ZO JE VRIENDJES EN CONTACTEN HEBT KOM JE ALS NIET INTEGERE BURGEMEESTER BEST VER ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN. INMIDDELS HEEFT HIJ OOK INTEGRITEIT IN ZIJN EIGEN PORTEFEUILLE. EEN NIET INTEGER IEMAND GAAT OVER INTEGRITEIT VAN ANDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!

 
27.01.2018

Burgemeester Christiaan van der Kamp heeft trekjes van een persoonlijkheidsstoornis (NPS), later hier heel veel meer over!

NPS wordt gekenmerkt door arrogant, hooghartig en egoïstisch gedrag. Het is natuurlijk belangrijk om voor jezelf op te komen en soms moet je voor jezelf kiezen om niet over je heen te laten lopen, maar burgemeester Christiaan van der Kamp gaat hier ver in. Hij is niet  zelfverzekerd en staat niet evenwichtig in het leven. Dit wordt steeds erger.

Wat zijn de kenmerken van narcistische persoonlijkheidsstoornissen (NPS:

1. Overdrijft eigen prestaties en talenten, vindt zichzelf geweldig als burgemeester;
2. Verwacht dat anderen hem op een voetstuk plaatsen, hij is de baas;
3. Fantaseert over succes, macht, schoonheid en roem, is niet helemaal bekend;
4. Vindt zichzelf speciaal en uniek en denkt alleen begrepen te worden door gelijksoortige mensen of mensen met een hoge status, burgers zijn voetvolk voor hem;
5. Eist buitensporige bewondering;
6. Eist een voorkeursbehandeling, speciale voorrechten, gebruikt anderen voor zijn doel;
7. Gebrek aan empathie, houdt geen rekening met anderen, respectloos;
8. Afgunstig en jaloers, denkt dat anderen dat ook op hem zijn;
9. Gedraagt zich arrogant en hooghartig.

Mensen met NPS kunnen zichzelf vaak charmant en interessant presenteren, de eerste indruk is bijna altijd goed. Voor hun zelfwaarde zijn ze volledig afhankelijk van de bevestiging maar de gevoelens van die ander laat hen volledig koud. Na een tijdje beginnen hun berekenende en koude houding op te vallen en wordt duidelijk dat alles alleen maar om henzelf draait. Ze eisen een voorkeursbehandeling en wanneer ze hun zin niet krijgen, voelen ze zich beledigd. Ze zien nooit iets verkeerds in hun eigen gedrag, de schuld ligt altijd bij een ander. Die ander wordt sowieso alleen gezien als gebruiksvoorwerp, iemand met NPS heeft totaal geen interesse in een ander en mist ook elke vorm van empathie. Bij een eerste kennismaking kan iemand met NPS heel geïnteresseerd doen maar dit is slechts schijn, een middel om het doel te bereiken.
Doordat ze graag macht willen hebben en meedogenloos kunnen zijn, kom je ze vaak tegen op hoge posities in het bedrijfsleven of de politiek. In deze positie kunnen ze voor heel wat problemen zorgen.

En als je ongeveer op 5 punten scoort, heb je NPS, oordeel zelf maar als u vindt dat burgemeester Christiaan geen narcistisch persoonlijkheidsstoornis heeft, laten we het nog voorzichtiger uitdrukken, enige randverschijnselen vertoont, weet ik het ook niet meer. Het dossier spreekt boekdelen, en wil u nog meer bewijs, kijk maar eens naar de raadsvergaderingen, prototype NPS-er.

Spreek burgemeester Christiaan van der Kamp maar eens aan over het dossier Kerkvliet, en dan hoort u waarschijnlijk dit: allemaal grote onzin, pertinente leugens, en als hij deze blog heeft gelezen, hoor u het volgende: geen commentaar.

Admin - 07:31:43 | Een opmerking toevoegen.