Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

 


 

 

"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 Hoe lang blijft  Burgemeester Christiaan van der Kamp volhouden dat er niets aan de hand is. Hij gokt op procedures, maar belangrijker is zijn onbehoorlijke en niet integere handelswijze!!  Het goede en kwade  in beeld gebracht, druk maar eens op deze link, de Koning rookt gelukkig geen sigaren en  zal not amused zijn.  Dit wordt het item in 2019.


Wet (0nt-)houder Jan Leendert van Den Heuvel SGP blijft ook niet integer als hij opnieuw wethouder wordt link ,  een plaatje zegt duizend keer meer dan een praatje (met de Heere en die bestaat niet).


Het gedrocht dat de integriteit van de overheid bewaakt en handhaaft, de Nationale Ombudsman Mr. Renier van Zutphen, handelt laakbaar en niet integer (niemand grijpt in!).



Uw mening telt, druk op deze link de overheid kijkt mee.



 

 

 


 



BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP TRAINEERT ALLE LOPENDE PROCEDURES  (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , INMIDDELS ZIJN 2 KLACHTEN AGEHANDELD, HIER KUNT U HET RESULTAAT LEZEN . LIEGEN LOONT, EN ALS JE, ZO JE VRIENDJES EN CONTACTEN HEBT KOM JE ALS NIET INTEGERE BURGEMEESTER BEST VER ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN. INMIDDELS HEEFT HIJ OOK INTEGRITEIT IN ZIJN EIGEN PORTEFEUILLE. EEN NIET INTEGER IEMAND GAAT OVER INTEGRITEIT VAN ANDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!





 




23.01.2018

Wat zou nu Gerrit Weerheim, in hart en nieren SGP-er, als leermomentje kunnen hebben opgepakt, gezien vanuit zijn filosofie.

Die vraag is heel simpel te beantwoorden dan hoef je maar naar zijn gedrag kijken. Hoe zit dat.

Hij weet dat wanneer hij iets niet doet wat in de haak is, hij zondags in de kerk wellicht zijn “zonde” met wat toeters en bellen zal worden vergeven. Dat zullen er heel wat zijn in zijn leven, als je de beginselen van de SGP erop naslaat. Maar ja, er gebeurt verder niks dus waarom zou je veranderen, immers leven volgens de principes is onmogelijk.

Als raadslid zit hij precies met hetzelfde dilemma, verstand kun je beter thuislaten, want als je gaat nadenken wat er allemaal in de arena van onze democratie gebeurt, wat daar allemaal aan leugens wordt verteld, hoe vaak raadsleden tegen beter weten in, andere duperen, en vervolgens over gaan tot de orde van de dag, dan kun je onmogelijk nog raadslid blijven volgens de principes van behoorlijk besturen. Maar ook hier volgt er geen straf, behalve als je het te bont maakt, vindt er een informeel onderhoud plaats in de zin van, doe nu niet moeilijk, wat maakt het jou uit, denk aan je maandelijkse toelage, daar heb je tenminste wat aan.

Om bij Gerrit Weerheim te blijven dat geldt overigens ook voor de andere, zou je hier toch lering uit kunnen trekken, immers een ezel stoot zich ook geen twee keer aan dezelfde steen, toch doet o.a Gerrit Weerheim dit niet. Waarom, heel simpel, waarom zou je het moeilijk gaan maken als het ook makkelijk kan, en daarbij ben je als raadslid onschendbaar en kunnen ze je niet aansprakelijk stellen. Datzelfde heb je met de kerk, wegsturen doen ze bijna niet, houden ze niemand meer over, en voel jezelf niet prettig, kom je gewoon niet meer. 

Het enige verschil is als je niet meer in de raadszaal komt, vervalt uiteindelijk je toelage, alhoewel dit ook niet keihard is, en 99 % van dit soort gasten gewoon maandelijks zijn centjes blijft beuren.

Maar ja, onze Gerrit Weerheim  denkt ook maar alleen aan zijn bankrekening en daarmee schaadt je onze democratie niet mee en de kerk vaart er wel bij, daar ga ik maar vanuit, om toch positief af te sluiten. Toch nog een leermomentje.

Admin - 14:47:49 | Een opmerking toevoegen



.