02.02.2018

U bent nu aan zet, u mag oordelen over burgemeester Christiaan van der Kamp, het college, raad en wat de Koning moet doen

Beste lezer,

Ik vind het belangrijk dat u een tussen-oordeel geeft, ga naar de sub-site enquête, of druk  op de link op deze pagina net boven de inhoudsopgaven.

Uw stem telt bij ons, aan de hand daarvan zullen wij verder stelling nemen. Ook wil ik u alle bedanken voor de vele steunbetuigingen. Ik constateer ook dat burgemeester Christiaan van der Kamp met de zijne, niet het enige voorbeeld in Nederland zijn, die laten zien hoe het niet moet.

Zover ik nu weet zal morgen op initiatief van burgemeester Christiaan van der Kamp een artikel verschijnen in het AD. Burgemeester Christiaan van der Kamp heeft aangegeven dat hij juridische maatregelen tegen mij wil ondernemen, de zoveelste procedure op kosten van de burgers van Bodegraven Reeuwijk.

Ik ben blij dat burgemeester Christiaan van der Kamp mij weer voor de rechter daagt, want dan zal gauw genoeg blijken dat hij weer liegt en bedriegt. Ik denk zelf dat het weer een schot in het niets is. Een andere vraag is natuurlijk waarom nu pas, na 1,5 jaar in de lucht te zijn.

Ik wacht af, en hou mij vast aan de waarheid, daar sta en ga ik voor.

Peter Kerkvliet

Admin - 18:39:35 | Een opmerking toevoegen