08.02.2018

Lastercampagne tegen Van der Kamp, is de titel van een AD-journalist Annemiek Brandriet, een betere titel was de waarheid tegen de leugens van burgemeester Christiaan van der Kamp

Annemiek Brandriet schrijft het volgende, zonder kennis te nemen van het feitelijke dossier en zonder in te gaan op de uitnodiging van Kerkvliet het dossier in te zien, vertelt een onsamenhangend verhaal blijkbaar in overleg met de gemeente:

Juristen van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk beraden zich op vervolgstappen vanwege een online lastercampagne tegen burgemeester Christiaan van der Kamp. Via Facebook worden op de pagina Overheid en Integriteit berichten geplaatst, die bezoekers naar een website vol klachten over het gemeentebestuur stuurt. Op de pagina staat bovendien prominent een foto van de burgemeester.

Vorig jaar stonden op de website www.christiaanvanderkamp.nl vergelijkbare teksten. Die website werd beheerd door de heer Kerkvliet. Hij werd in augustus door de voorzieningenrechter opgedragen deze domeinnaam in te leveren.

Hij deed dat niet vrijwillig, waarop de gemeente een procedure is gestart bij het arbitrage-instituut van de Stichting Internet Domeinregistratie. Naast de genoemde website had Kerkvliet ook domeinnamen van wethouders, juristen en raadsleden van de gemeente geclaimd. De arbitrage besloot dat de domeinnamen op naam van de betreffende personen moesten worden geregistreerd. De gemeente gaat er van uit dat het om dezelfde persoon gaat, zegt een woordvoerder. ,,Het bestaan van die pagina is ons bekend”, zegt een gemeentewoordvoerder.

Kerkvliet bevestigt dat de site door hem beheerd wordt. ,,Ik wil dat de waarheid boven tafel komt.

Natuurlijk heb ik het er niet bij laten zitten en en gebeld waarom ze de waarheid niet opschrijft. Het antwoord was zeer twijfelachtig, ze was nog druk bezig met de website te bestuderen en wanneer ze daar klaar mee was, zou ze hierop terugkomen. Dit is natuurlijk klinkklare lariekoek. Dit is zeer goedkope journalistiek bedrijven, als je weet hebt dat onze website al een kleine 2 jaar in de lucht is, en nooit op mijn verzoek bent ingegaan het dossier in te zien. Als zovele partijen die o.a. overheids gelieerd, niemand durft het dossier in te zien.

Natuurlijk mag iedere journalist schrijven wat hij of zij wil, maar schenk ook dan eens aandacht aan de waarheid ook al wordt die vertelt door een simpel burgertje. Lees bijvoorbeeld de openbare stukken, verdiep je in de probleemstelling, maar doe vooral aan waarheidsvinding. Beste Annemiek zo laat je, je wel in de kaarten kijken, hoor en wederhoor doe je niet af met een simpel telefoontje in dit soort dossiers. Het ergste vind ik dat je bent gaan grasduinen in het verleden, en domeinnamen (waar ik niks mee heb gedaan) koppelt aan mijn website www.overheidenintegriteit.nl. en dan ook nog verkeerde conclusies trekt.

Ik mag hopen dat de advocaten van de gemeente een procedure beginnen, immers dan komt het hele dossier boven water, en dan is het gebeurd met de integriteit van burgemeester Christiaan van der Kamp. Durf je dan wel de waarheid op te schrijven. Vraag maar eens naar de waarheid, jij krijgt burgemeester Christiaan van der Kamp ook niet te spreken, als je hem aan de tand voelt over het dossier.

Maar ja een wit voetje bij de gemeente is altijd handig voor een krant, immers kom je dan ook goedkoop aan informatie die de gemeente graag kwijt wil. Of deze informatie waarheidsgetrouw  is, is natuurlijk aan de lezer, daarom ben ik deze website begonnen.

Succes met de bestudering van de website en wellicht kun je ons berichten via de krant wat je er van vindt. Heb je specifieke vragen meldt je schriftelijk dan krijg je ook schriftelijk antwoord ter voorkoming van misverstanden.

Admin - 22:01:30 | 1 opmerking

  1. RiRoJ

    09.02.2018

    Blijf er bij dat deze hele website rammelt aan alle kanten. Kop nog staart heb ik eerder gemeld maar kreeg daarop de reactie “bestudeer de website”. Onzinnige reactie net als alles wat op deze site staat. Niet….? Leg dan eens uit waar het om gaat, wat je probleem is, waar de jeuk zit etc. Janken zonder echte tranen is zinloos. Krokodillentranen tranen zijn dat overigens ook………

    Graag ook de hele website op taalfouten controleren. Wat een bende!

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments