Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

 


 

 

"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 Hoe lang blijft  Burgemeester Christiaan van der Kamp volhouden dat er niets aan de hand is. Hij gokt op procedures, maar belangrijker is zijn onbehoorlijke en niet integere handelswijze!!  Het goede en kwade  in beeld gebracht, druk maar eens op deze link, de Koning rookt gelukkig geen sigaren en  zal not amused zijn.  Dit wordt het item in 2019.


Wet (0nt-)houder Jan Leendert van Den Heuvel SGP blijft ook niet integer als hij opnieuw wethouder wordt link ,  een plaatje zegt duizend keer meer dan een praatje (met de Heere en die bestaat niet).


Het gedrocht dat de integriteit van de overheid bewaakt en handhaaft, de Nationale Ombudsman Mr. Renier van Zutphen, handelt laakbaar en niet integer (niemand grijpt in!).Uw mening telt, druk op deze link de overheid kijkt mee. 

 

 


 BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP TRAINEERT ALLE LOPENDE PROCEDURES  (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , INMIDDELS ZIJN 2 KLACHTEN AGEHANDELD, HIER KUNT U HET RESULTAAT LEZEN . LIEGEN LOONT, EN ALS JE, ZO JE VRIENDJES EN CONTACTEN HEBT KOM JE ALS NIET INTEGERE BURGEMEESTER BEST VER ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN. INMIDDELS HEEFT HIJ OOK INTEGRITEIT IN ZIJN EIGEN PORTEFEUILLE. EEN NIET INTEGER IEMAND GAAT OVER INTEGRITEIT VAN ANDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!

 
28.01.2018

SGP speelt graag Russische roulette, waarom is onduidelijk, op zondag moet je eigenlijk rusten.

Beste Lezer, soms heb ik wel eens wat bijvangst als je aan dossiervorming doet en dan krijg je wel eens rode oortjes als Henk van der  Staay (de hoogste SGP-er in politieke rang, fractievoorzitter SGP tweede kamer) zo vrijelijk zijn mening geeft.

Frits Wester vroeg Van der Staaij of hij net als Akin gelooft in een mechanisme dat bij vrouwen op zondag in werking treedt, waardoor ze niet zwanger kunnen raken. Daarop antwoordde Van der Staaij: ‘Het is een feit dat dat [zwanger worden] niet vaak gebeurt, maar dat neemt niet weg dat het wel kán gebeuren.’ Volgens de SGP’er voorkomt God bijna altijd zwangerschappen op de Dag des Heeren, simpelweg omdat dat een rustdag is. Van der Staaij: ‘Dat geldt ook voor zaad- en eicellen. Als God zegt “rust” bedoelt Hij ook “rust”.

De weinige cellen die dit zondagse gebod negeren weten hoe het afloopt: de hel is hun deel. Eigen schuld, dikke buik. Dat roept Henk van der Staay wel, maar die denkt verder, maakt u maar geen zorgen, want gaat het mis, dan hebben weer een, ja hoor, nieuw SGP-ertje.

Ik heb dit stuk natuurlijk eerst voorgelegd aan een SGP-er uit Bodegraven Reeuwijk, en die vond Henk Staay onvolledig in zijn stelling nl. zingen doe je altijd in de Kerk, zingend uit Kerk is vaak een probleem. Doordenkertje.

Is dit Russisch roulette ja dan nee, als je het doet op zondag, ga je naar de hel, je weet alleen niet wanneer, en aan de andere kant moet je ook wat aanwas hebben, anders is het gauw gedaan met de SGP.

En voor alle SGP-ers die los gaan op zondag doe het voorzichtig, en hou er rekening mee ,dat  God ook soms een slechte dag heeft, volgens Henk van der Staay. En die, God een slechte dag gunnen, krijgen een klein (b-)engeltje.

Mocht u juridische vragen hebben kunt u terecht bij SGP-er en advocaat Mr. Jan Leendert van den Heuvel, in zijn lege uren wethouder van Bodegraven Reeuwijk. Zijn advies zal waarschijnlijk zijn, kijk niet meer op de website: www.overheidenintegriteit.nl en hou er rekening mee dat Henk van der Staay ook niet alle wijsheid in pacht heeft, en wil je heel zeker gaan, geen sex op zondag.

Admin - 08:16:29 | Een opmerking toevoegen.