Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

 


 

 

"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 Hoe lang blijft  Burgemeester Christiaan van der Kamp volhouden dat er niets aan de hand is. Hij gokt op procedures, maar belangrijker is zijn onbehoorlijke en niet integere handelswijze!!  Het goede en kwade  in beeld gebracht, druk maar eens op deze link, de Koning rookt gelukkig geen sigaren en  zal not amused zijn.  Dit wordt het item in 2019.


Wet (0nt-)houder Jan Leendert van Den Heuvel SGP blijft ook niet integer als hij opnieuw wethouder wordt link ,  een plaatje zegt duizend keer meer dan een praatje (met de Heere en die bestaat niet).


Het gedrocht dat de integriteit van de overheid bewaakt en handhaaft, de Nationale Ombudsman Mr. Renier van Zutphen, handelt laakbaar en niet integer (niemand grijpt in!).Uw mening telt, druk op deze link de overheid kijkt mee. 

 

 


 BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP TRAINEERT ALLE LOPENDE PROCEDURES  (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , INMIDDELS ZIJN 2 KLACHTEN AGEHANDELD, HIER KUNT U HET RESULTAAT LEZEN . LIEGEN LOONT, EN ALS JE, ZO JE VRIENDJES EN CONTACTEN HEBT KOM JE ALS NIET INTEGERE BURGEMEESTER BEST VER ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN. INMIDDELS HEEFT HIJ OOK INTEGRITEIT IN ZIJN EIGEN PORTEFEUILLE. EEN NIET INTEGER IEMAND GAAT OVER INTEGRITEIT VAN ANDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!

 
28.01.2018

Burgemeester Christiaan van der Kamp ziet zich graag op een lijn met onze Koning, of dat andersom ook zo is valt inmiddels ernstig te betwijfelen.

Beetje hooghartigheid mag, ook een beetje arrogant maar onze burgemeester maakt het toch te bond, waar dat aan ligt weet ik niet, maar ja misschien speelt NPS hem toch parten. Lees zijn nieuwjaarsuitspraak 2018 maar eens. 

Maar ja, het gaat nog verder hij vindt dat de Koning het veel te somber inziet,  ik citeer:

“Over het algemeen zijn we tevreden met het leven dat we leiden en behoren we tot de gelukkigste volkeren in de wereld. Wie dicht op het nieuws zit, of de toch wat sombere toon van onze koning over de gevoelstoestand die hij meent aan te treffen in ons land, zal al snel een andere conclusie trekken.”

Ik denk dat de Koning, als hij mijn website www.overheidenintegriteit.nl (hoofdstuk: Koning) leest dan zal hij waarschijnlijk een aantekening maken bij de naam Christiaan van der Kamp, nog  burgemeester van Bodegraven Reeuwijk.

Of de Koning op de invitatie van burgemeester Christiaan van der Kamp zal ingaan lijkt mij  een overbodige vraag, lees dit maar eens:

“Maar als onze Koning dan zegt dat het steeds moeilijker is om elkaar te vinden dan wil ik hem met plezier uitnodigen hier in onze dorpen en laten zien dat we elkaar juist heel goed weten te vinden. En mocht dat nog onvoldoende zijn dan wil ik graag wijzen op de presentatie die hierna zal plaatsvinden over een nieuw initiatief; een platform voor de buurt: Het buurbook. Via een prachtige website ( ik denk dat hij bedoelt www.overheidenintegriteit.nl)  kunt u met elkaar in contact treden.”

Burgemeester Christiaan van der Kamp maakt het nog bonter, ik citeer:

“En daar waar de politici ook op landelijk niveau slechts de verschillen weten uit te vergroten lukt het lokaal vaak heel goed om de overeenkomsten te benadrukken. Dat mag misschien saai lijken maar levert mijn inziens veel meer op en is ook veel waardevoller.

De gemeente als lokale democratie is een goed middel tegen landelijk cynisme en afkeer van de politiek. En lokale politiek doet er toe. Niet om vanuit een ivoren toren te besluiten wat goed voor u als inwoners is. Nee geenszins.”

Ja en als je dan mijn dossier leest, en wat hij allemaal roept en schrijft en wat daar in de praktijk van terecht komt, helemaal niks. Nog sterker hij doet precies het tegenovergestelde en duld geen enkele tegenspraak, zoals vaker gezegd hij verkiest de leugen boven de waarheid.

En daar hef ik het glas op richting alle burgers van Bodegraven Reeuwijk om samen hand in hand aan dit gedrocht van een burgemeester een einde te maken, de politiek doet het niet, dan moeten de burgers maar op de barricades.

Admin - 13:20:31 | Een opmerking toevoegen.