Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

 


 

 

"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 Hoe lang blijft  Burgemeester Christiaan van der Kamp volhouden dat er niets aan de hand is. Hij gokt op procedures, maar belangrijker is zijn onbehoorlijke en niet integere handelswijze!!  Het goede en kwade  in beeld gebracht, druk maar eens op deze link, de Koning rookt gelukkig geen sigaren en  zal not amused zijn.  Dit wordt het item in 2019.


Wet (0nt-)houder Jan Leendert van Den Heuvel SGP blijft ook niet integer als hij opnieuw wethouder wordt link ,  een plaatje zegt duizend keer meer dan een praatje (met de Heere en die bestaat niet).


Het gedrocht dat de integriteit van de overheid bewaakt en handhaaft, de Nationale Ombudsman Mr. Renier van Zutphen, handelt laakbaar en niet integer (niemand grijpt in!).Uw mening telt, druk op deze link de overheid kijkt mee. 

 

 


 BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP TRAINEERT ALLE LOPENDE PROCEDURES  (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , INMIDDELS ZIJN 2 KLACHTEN AGEHANDELD, HIER KUNT U HET RESULTAAT LEZEN . LIEGEN LOONT, EN ALS JE, ZO JE VRIENDJES EN CONTACTEN HEBT KOM JE ALS NIET INTEGERE BURGEMEESTER BEST VER ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN. INMIDDELS HEEFT HIJ OOK INTEGRITEIT IN ZIJN EIGEN PORTEFEUILLE. EEN NIET INTEGER IEMAND GAAT OVER INTEGRITEIT VAN ANDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!

 
29.01.2018

Burgemeester Christiaan van der Kamp laat zich niet intimideren is zijn stelling, maar ja als je de waarheid intimidatie vindt, heb je toch een dik probleem, later meer.

Het kan verkeren in het gemeentehuis van Bodegraven Reeuwijk, vandaag zal burgemeester Christiaan van der Kamp weer druk worden besproken aan de koffieautomaat, in het dorp hoor je al geroezemoes over hoe lang houdt hij dit nog vol. Op internet komen vele berichten binnen, met mensen die elders dezelfde problemen constateren. 

Wat die vent niet begrijpt is dat hij de “smid is van zijn eigen geluk”, er liggen best oplossingen in het verschiet, maar hij blijft weigeren de waarheid te aanvaarden, hij noemt dit intimidatie. Ben benieuwd wat de collegabestuurders hem vandaag gaan vertellen. Ik denk dat het verstandig is dat jullie gaan uitleggen dat hij naar een oplossing moet werken in plaats van telkens tegenwerken.

Binnenkort meer details.

Admin - 06:39:31 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.
.