Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

 


 

 

"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 Hoe lang blijft  Burgemeester Christiaan van der Kamp volhouden dat er niets aan de hand is. Hij gokt op procedures, maar belangrijker is zijn onbehoorlijke en niet integere handelswijze!!  Het goede en kwade  in beeld gebracht, druk maar eens op deze link, de Koning rookt gelukkig geen sigaren en  zal not amused zijn.  Dit wordt het item in 2019.


Wet (0nt-)houder Jan Leendert van Den Heuvel SGP blijft ook niet integer als hij opnieuw wethouder wordt link ,  een plaatje zegt duizend keer meer dan een praatje (met de Heere en die bestaat niet).


Het gedrocht dat de integriteit van de overheid bewaakt en handhaaft, de Nationale Ombudsman Mr. Renier van Zutphen, handelt laakbaar en niet integer (niemand grijpt in!).Uw mening telt, druk op deze link de overheid kijkt mee. 

 

 


 BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP TRAINEERT ALLE LOPENDE PROCEDURES  (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , INMIDDELS ZIJN 2 KLACHTEN AGEHANDELD, HIER KUNT U HET RESULTAAT LEZEN . LIEGEN LOONT, EN ALS JE, ZO JE VRIENDJES EN CONTACTEN HEBT KOM JE ALS NIET INTEGERE BURGEMEESTER BEST VER ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN. INMIDDELS HEEFT HIJ OOK INTEGRITEIT IN ZIJN EIGEN PORTEFEUILLE. EEN NIET INTEGER IEMAND GAAT OVER INTEGRITEIT VAN ANDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!

 
29.01.2018

Gezocht nieuwe burgemeester gemeente Bodegraven Reeuwijk binnen afzienbare termijn, liefst geen ervaring als wethouder.

Wat is hier van waar en wat is hier niet van waar, om met dit laatst te beginnen, kom je gelijk tot de oplossing, immers de vraag is feitelijk overbodig. 

Het is in ieder geval niet niet waar, waarom is het dan wel waar. Simpel burgemeester Christiaan van der kamp heeft niet het eeuwige leven, en zijn burgemeesterschap geeft weinig blijk van vernieuwing, behalve dat hij vindt als enigste burgemeester in Nederland dat de Koning door hem te benoemen de beste zet van zijn Koningschap heeft gedaan. 

En we zijn het allemaal erover eens dat hij er weinig of niets van bakt en naast het vermoeden van persoonlijkheidsstoornissen ook nog communicatief niet tot de allersterkste behoort, zachtjes uitgedrukt. De vraag is dan ook aan de orde, is het niet beter voor hem ergens anders te solliciteren, ik bedoel niet als burgemeester, dat kan hij nu wel vergeten. 

Zijn (oude) liefde ligt bij de advocatuur, zou je niet denken, maar bij Interpolis (kijk maar eens op deze pagina), kunnen ze wel wat met zijn capaciteiten (liefst 9 jaar ervaring). Waarom, claims wijst hij per definitie af, en dat moet Interpolis net hebben, immers zij kopen die claims weer af bij de verzekeringsmaatschappij. En dan haal je echt een wereldkampioen in huis, ik kan er over meepraten en hem van harte aanbevelen, uit de grond van mijn hart.

De vraag is natuurlijk hoe krijgen we burgemeester Christiaan van der Kamp zover, ik zelf denk dat het nog een kwestie van tijd is, dan neemt hij het zekere voor het onzekere, als oud interpolisman kan hij hij dat namelijk goed inschatten.

Heeft u eventueel een betere baan voor hem, meldt u even, ons team doet de rest wel, en alles voor nop omdat het belang van onze gemeente voor alles gaat. 

De eerste aanmelding is al binnen, niet geheel onverwacht, hij kan bij de plantsoenendienst terecht van de gemeente Bodegraven Reeuwijk, met behoud van salaris. (Hij heeft afgelopen zomer een hele goede indruk achter gelaten bij zijn medewerkers). Hij vindt zelf dat het voor herhaling vatbaar is.

Admin - 15:22:54 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.
.