Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

 


 

 

"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 Hoe lang blijft  Burgemeester Christiaan van der Kamp volhouden dat er niets aan de hand is. Hij gokt op procedures, maar belangrijker is zijn onbehoorlijke en niet integere handelswijze!!  Het goede en kwade  in beeld gebracht, druk maar eens op deze link, de Koning rookt gelukkig geen sigaren en  zal not amused zijn.  Dit wordt het item in 2019.


Wet (0nt-)houder Jan Leendert van Den Heuvel SGP blijft ook niet integer als hij opnieuw wethouder wordt link ,  een plaatje zegt duizend keer meer dan een praatje (met de Heere en die bestaat niet).


Het gedrocht dat de integriteit van de overheid bewaakt en handhaaft, de Nationale Ombudsman Mr. Renier van Zutphen, handelt laakbaar en niet integer (niemand grijpt in!).Uw mening telt, druk op deze link de overheid kijkt mee. 

 

 


 BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP TRAINEERT ALLE LOPENDE PROCEDURES  (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , INMIDDELS ZIJN 2 KLACHTEN AGEHANDELD, HIER KUNT U HET RESULTAAT LEZEN . LIEGEN LOONT, EN ALS JE, ZO JE VRIENDJES EN CONTACTEN HEBT KOM JE ALS NIET INTEGERE BURGEMEESTER BEST VER ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN. INMIDDELS HEEFT HIJ OOK INTEGRITEIT IN ZIJN EIGEN PORTEFEUILLE. EEN NIET INTEGER IEMAND GAAT OVER INTEGRITEIT VAN ANDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!

 
02.02.2018

U bent nu aan zet, u mag oordelen over burgemeester Christiaan van der Kamp, het college, raad en wat de Koning moet doen

Beste lezer,

Ik vind het belangrijk dat u een tussen-oordeel geeft, ga naar de sub-site enquête, of druk  op de link op deze pagina net boven de inhoudsopgaven.

Uw stem telt bij ons, aan de hand daarvan zullen wij verder stelling nemen. Ook wil ik u alle bedanken voor de vele steunbetuigingen. Ik constateer ook dat burgemeester Christiaan van der Kamp met de zijne, niet het enige voorbeeld in Nederland zijn, die laten zien hoe het niet moet.

Zover ik nu weet zal morgen op initiatief van burgemeester Christiaan van der Kamp een artikel verschijnen in het AD. Burgemeester Christiaan van der Kamp heeft aangegeven dat hij juridische maatregelen tegen mij wil ondernemen, de zoveelste procedure op kosten van de burgers van Bodegraven Reeuwijk.

Ik ben blij dat burgemeester Christiaan van der Kamp mij weer voor de rechter daagt, want dan zal gauw genoeg blijken dat hij weer liegt en bedriegt. Ik denk zelf dat het weer een schot in het niets is. Een andere vraag is natuurlijk waarom nu pas, na 1,5 jaar in de lucht te zijn.

Ik wacht af, en hou mij vast aan de waarheid, daar sta en ga ik voor.

Peter Kerkvliet

Admin - 18:39:35 | 21 opmerkingen.