Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

 


 

 

"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 Hoe lang blijft  Burgemeester Christiaan van der Kamp volhouden dat er niets aan de hand is. Hij gokt op procedures, maar belangrijker is zijn onbehoorlijke en niet integere handelswijze!!  Het goede en kwade  in beeld gebracht, druk maar eens op deze link, de Koning rookt gelukkig geen sigaren en  zal not amused zijn.  Dit wordt het item in 2018.


Wet (0nt-)houder Jan Leendert van Den Heuvel SGP blijft ook niet integer als hij opnieuw wethouder wordt link ,  een plaatje zegt duizend keer meer dan een praatje (met de Heere en die bestaat niet).


Het gedrocht dat de integriteit van de overheid bewaakt en handhaaft, de Nationale Ombudsman Mr. Renier van Zutphen, handelt laakbaar en niet integer (niemand grijpt in!).Uw mening telt, druk op deze link de overheid kijkt mee. 

 

 


 BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP TRAINEERT ALLE LOPENDE PROCEDURES  (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , INMIDDELS ZIJN 2 KLACHTEN AGEHANDELD, HIER KUNT U HET RESULTAAT LEZEN . LIEGEN LOONT, EN ALS JE, ZO JE VRIENDJES EN CONTACTEN HEBT KOM JE ALS NIET INTEGERE BURGEMEESTER BEST VER ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN. INMIDDELS HEEFT HIJ OOK INTEGRITEIT IN ZIJN EIGEN PORTEFEUILLE. EEN NIET INTEGER IEMAND GAAT OVER INTEGRITEIT VAN ANDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!

 
06.09.2017

Doet wethouder Jan Leendert van den Heuvel aan kiezersbedrog of ordinaire politiek, maar liegen blijft uit den boze bij de SGP

Citaat: Kijk op Reeuwijk 26 maart 2014:

“De veel gehoorde mening dat de politiek toch zijn eigen gang gaat, deelt wethouder Jan Leendert van den Heuvel niet. “Ik kan alleen maar voor mijn partij en mijzelf spreken, maar ik weet wel dat wij steeds geprobeerd hebben echt naar onze inwoners te luisteren.

Dat zullen we ook in de komende jaren blijven doen en daarom wil ik met nadruk zeggen: uw stem
doet er echt toe.

In het verkiezingsmanifest van de SGP, dat de naam ‘Een Vaste Koers’ heeft meegekregen,
noemt de partij de Tien Geboden uit de Bijbel als het ware een ‘christelijk politiek programma in een notendop er echt toe.”

In de politiek is het altijd hetzelfde liedje, veel beloven, proberen is het stopwoordje, en het woordje luisteren alleen maar een verkiezingsleus.  Lukt dit niet, heeft de SGP gelukkig nog de Bijbel, die is in ieder geval koersvast, nu nog de SGP-ers zelf.

Maar ja, als ze klakkeloos achter hun leider blijven aanlopen, de Bijbel naast zich neerleggen, en niet luisteren naar de inwoners, waarom zou je dan nog op de SGP in Bodegraven Reeuwijk moeten stemmen. Uw stem doet er blijkbaar toch niet toe, anders hield wethouder Jan Leendert van den Heuvel toch zijn woord, zou je denken.

Op www.overheidenintegriteit.nl krijgt u meer inkijk achter de schermen, hoe burgemeester Christiaan van der Kamp, zijn wethouders  en diverse ambtenaren feitelijk handelen op de gemeente Bodegraven Reeuwijk.

Admin - 21:41:47 | Een opmerking toevoegen.