Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

 


 

 

"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 Hoe lang blijft  Burgemeester Christiaan van der Kamp volhouden dat er niets aan de hand is. Hij gokt op procedures, maar belangrijker is zijn onbehoorlijke en niet integere handelswijze!!  Het goede en kwade  in beeld gebracht, druk maar eens op deze link, de Koning rookt gelukkig geen sigaren en  zal not amused zijn.  Dit wordt het item in 2018.


Wet (0nt-)houder Jan Leendert van Den Heuvel SGP blijft ook niet integer als hij opnieuw wethouder wordt link ,  een plaatje zegt duizend keer meer dan een praatje (met de Heere en die bestaat niet).


Het gedrocht dat de integriteit van de overheid bewaakt en handhaaft, de Nationale Ombudsman Mr. Renier van Zutphen, handelt laakbaar en niet integer (niemand grijpt in!).Uw mening telt, druk op deze link de overheid kijkt mee. 

 

 


 BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP TRAINEERT ALLE LOPENDE PROCEDURES  (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , INMIDDELS ZIJN 2 KLACHTEN AGEHANDELD, HIER KUNT U HET RESULTAAT LEZEN . LIEGEN LOONT, EN ALS JE, ZO JE VRIENDJES EN CONTACTEN HEBT KOM JE ALS NIET INTEGERE BURGEMEESTER BEST VER ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN. INMIDDELS HEEFT HIJ OOK INTEGRITEIT IN ZIJN EIGEN PORTEFEUILLE. EEN NIET INTEGER IEMAND GAAT OVER INTEGRITEIT VAN ANDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!

 
08.09.2017

Burgemeester Christiaan van der Kamp is geen leider, hij lijkt meer op een ego-tripper.

Het begint met het kortsluiten van kritiek:

“Houd je mond, wij weten het beter.” ‘Een normaal mens zou zeggen: goh, wat vind jij? Wat zijn je argumenten? Kun je er ook anders naar kijken?’ Dan volgt het zwartmaken, het isoleren van critici, en het inschakelen van bevriende adviseurs, advocaten of afhankelijke (bezwaar-)commissies. Dit mag tonnen in euro’s aan gemeenschapsgeld kosten

Bij de overheid moeten commissies iets onderzoeken, maar doen ze dat wel  onafhankelijk en volgens de regels der kunst.

Het goed besturen van complexe organisaties zoals een gemeente vraagt om een ander type leider dan bijvoorbeeld burgemeester Christiaan van der Kamp. Het gaat om verbinden, delen. 

‘De essentie voor een goede leider is: ik ben verantwoordelijk, ik neem de besluiten, maar ik wil wel weten welke problemen er zijn. De problemen worden voor mij ernstig als jullie dat kunnen aantonen, het moet dus gedragen worden. De ruimte die dan ontstaat is dat je alles moet kunnen zeggen, maar wel met argumenten moet komen. Dat is het fundamentele dat in deze tijd zo wordt gemist. Mensen willen gehoord worden.’

Wat doet burgemeester Christiaan van der Kamp en wethouder Leendert van den Heuvel, precies het tegenovergestelde. Zij nemen een huichelachtige houding aan, en zetten alle machtsmiddelen om iemand kapot te maken, als hij of zij hun tegen de haren instrijkt. 

het bevoegde gezag dus de raadsleden krijgen netjes te horen dat alles onder controle is, en ze zich geen zorgen hoeven te maken. En de raadsleden in Bodegraven Reeuwijk, weten wel dat het niet zo is, maar wat is makkelijker om een probleem zo af te wentelen. Dit riekt naar corruptie, eigen belang gaat voor het algemeen belang en mag ook nog wat geld kosten, de burgers betalen toch de rekening.

Binnenkort kunt u op www.overheidenintegriteit.nl lezen hoe dit precies in het werk gaat, en hoe o.a. deze beide heren misbruik maken van overheidsorganisaties, die op het eerste gezicht legitiem lijken.

Admin - 08:12:19 | Een opmerking toevoegen.