Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

 


 

 

"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 Hoe lang blijft  Burgemeester Christiaan van der Kamp volhouden dat er niets aan de hand is. Hij gokt op procedures, maar belangrijker is zijn onbehoorlijke en niet integere handelswijze!!  Het goede en kwade  in beeld gebracht, druk maar eens op deze link, de Koning rookt gelukkig geen sigaren en  zal not amused zijn.  Dit wordt het item in 2018.


Wet (0nt-)houder Jan Leendert van Den Heuvel SGP blijft ook niet integer als hij opnieuw wethouder wordt link ,  een plaatje zegt duizend keer meer dan een praatje (met de Heere en die bestaat niet).


Het gedrocht dat de integriteit van de overheid bewaakt en handhaaft, de Nationale Ombudsman Mr. Renier van Zutphen, handelt laakbaar en niet integer (niemand grijpt in!).Uw mening telt, druk op deze link de overheid kijkt mee. 

 

 


 BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP TRAINEERT ALLE LOPENDE PROCEDURES  (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , INMIDDELS ZIJN 2 KLACHTEN AGEHANDELD, HIER KUNT U HET RESULTAAT LEZEN . LIEGEN LOONT, EN ALS JE, ZO JE VRIENDJES EN CONTACTEN HEBT KOM JE ALS NIET INTEGERE BURGEMEESTER BEST VER ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN. INMIDDELS HEEFT HIJ OOK INTEGRITEIT IN ZIJN EIGEN PORTEFEUILLE. EEN NIET INTEGER IEMAND GAAT OVER INTEGRITEIT VAN ANDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!

 
09.09.2017

Burgemeester Christiaan van der Kamp is volgens zijn partij het CDA allang geen betrouwbare politicus meer.

Citaat politiek en bestuur CDA-website:

Via het CDA worden heel wat mensen geroepen tot taken in het openbaar bestuur. Dat kan op lokaal, regionaal en nationaal niveau, maar ook op Europese of internationale schaal. Ook spelen veel CDA’ers een rol in allerlei maatschappelijke organisaties, vaak duidelijk herkenbaar als CDA’er, soms ook niet (o.a. burgemeester Christiaan van der Kamp).

Zowel voor de partij als voor de betrokken personen zijn dit uitdagende en eervolle posities met lang niet altijd gemakkelijke en dankbare taken. Het is van het grootste belang om steeds weer betrouwbare, gemotiveerde en competente mensen te vinden die het algemeen belang en het gedachtegoed van de partij waarvoor zij staan op een goede en integere manier belichamen. Integriteit is lang niet altijd alleen een kwestie van het zich houden aan de betrokken codes. Integriteit is vooral ook een grondhouding. Een basishouding van waaruit het zich houden aan codes een vanzelfsprekendheid is. Een grondhouding die functioneert als een kompas, waarop men ook zonder codes een goede koers zal varen.

Zoals al in meerdere blogs gememoreerd, is de gemeente Bodegraven-Reeuwijk langzaam een cultuur ontstaan die weinig met de grondhouding van o.a. het CDA van doen heeft. Dit houdt niet op bij het CDA alleen, partijen als de SGP, Christen Unie, VVD en PvdA in Bodegraven Reeuwijk doen gewoon mee aan deze cultuur.

Niemand controleert hun, als u wat dieper op de materie ingaat, en je gebruikt de zoekfuncties op de diverse websites, zult u ontdekken dat woordjes als integriteit, waarde en normen, behoorlijk bestuur vaak nauwelijks format oplevert. De achtergrond hiervan is dat politici liever niet liegen, dus anders gezegd altijd meer neigen naar liegen en “machtsmisbruik”, daarover later meer.

Je zou denken dat het college van B&W zoals burgemeester Christiaan van der Kamp, wethouder Jan Leendert van den Heuvel en wethouder Martien Kromwijk langzaam hun grondhouding zouden veranderen, niets is minder waar, het wordt met de dag erger. Ze zijn alleen maar met zich zelf bezig over de rug van hun eigen inwoners.

Admin - 06:32:49 | Een opmerking toevoegen.