Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

 


 

 

"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 Hoe lang blijft  Burgemeester Christiaan van der Kamp volhouden dat er niets aan de hand is. Hij gokt op procedures, maar belangrijker is zijn onbehoorlijke en niet integere handelswijze!!  Het goede en kwade  in beeld gebracht, druk maar eens op deze link, de Koning rookt gelukkig geen sigaren en  zal not amused zijn.  Dit wordt het item in 2019.


Wet (0nt-)houder Jan Leendert van Den Heuvel SGP blijft ook niet integer als hij opnieuw wethouder wordt link ,  een plaatje zegt duizend keer meer dan een praatje (met de Heere en die bestaat niet).


Het gedrocht dat de integriteit van de overheid bewaakt en handhaaft, de Nationale Ombudsman Mr. Renier van Zutphen, handelt laakbaar en niet integer (niemand grijpt in!).



Uw mening telt, druk op deze link de overheid kijkt mee.



 

 

 


 



BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP TRAINEERT ALLE LOPENDE PROCEDURES  (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , INMIDDELS ZIJN 2 KLACHTEN AGEHANDELD, HIER KUNT U HET RESULTAAT LEZEN . LIEGEN LOONT, EN ALS JE, ZO JE VRIENDJES EN CONTACTEN HEBT KOM JE ALS NIET INTEGERE BURGEMEESTER BEST VER ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN. INMIDDELS HEEFT HIJ OOK INTEGRITEIT IN ZIJN EIGEN PORTEFEUILLE. EEN NIET INTEGER IEMAND GAAT OVER INTEGRITEIT VAN ANDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!





 




26.01.2018

Hoe oliedom kan een burgemeester zijn, op nummer 1 staat in ieder geval burgemeester Christiaan van der Kamp CDA van Bodegraven Reeuwijk

Beste lezers, burgemeester Christiaan van de Kamp, laat zich omringen door een bataljon aan advocaten van AKD, tegen een gemiddeld uurloon van € 350,= en dat al 2 jaar lang, om een simpel burgertje de nek om te draaien.

Als gewone burger vraag je, je natuurlijk af, waarom huurt hij deze advocaten in, immers ze kosten de burger handen vol geld, (een ruwe schatting tot nu toe, minimaal € 300.000,=), dat heeft 2 redenen. Een burgemeester Christiaan van der Kamp denkt dat advocaten leugens kunnen verhullen, twee de advocaten laten burgemeester Christiaan van der Kamp denken dat ze dat kunnen. 

Maar burgemeester Christiaan van der Kamp gaat niet over een nacht ijs, hij heeft nog een super-advocaat achter de hand, nl. zijn maatje, wethouder Jan Leendert van den Heuvel (SGP), die kwam overigens niet verder dan hem te adviseren de advocaten van AKD in te huren.

Als vaste lezer heeft u natuurlijk in de gaten, dat burgemeester Christiaan van der Kamp al lang het spoor bijster is, zijn advocaten overigens niet, immers zij leven van andermans shit, en de shit kan niet groot genoeg voor hun zijn, dan ziet de opdrachtgever toch de bomen door het bos niet meer. IN dit stadium zijn we nu, burgemeester Christiaan van der Kamp loopt als een dolla mina te tieren door zijn “hemels” (lees: duivels) paleis.

Maar ja, als je een raadslid als Gerrit Weerheim bent , en daarvan zijn er vele in de gemeenteraad van Bodegraven Reeuwijk, die telkens zich de mond laten snoeren en anders worden ze afgeblaft, en er ook nog geen betere zijn dan het kaliber Gerrit van Weerheim, en het bevoegd gezag (de Raad) grijpt niet in, krijg je dit soort onhoudbare bestuurlijke chaos.

Dus niet alleen burgemeester Christiaan van der Kamp c.s. zijn oliedom bezig maar ook vele raadsleden (synoniem voor heroïne-junkies volgens de burgemeester), en deze combinatie is dodelijk voor burgemeester Christiaan van der Kamp en zijn kompanen.

Admin - 10:58:47 | Een opmerking toevoegen



.