Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

Citaten en audiofragmenten voor  Burgemeester Christiaan van der Kamp ( meer als geheugensteuntje.)


Nieuws:

(Hier worden voor zover aan de orde nieuwe items aangekondigd.)..


Burgemeester Christiaan van der kamp stelt keihard (12 mei 2014) als het om miljoenenclaims gaat, gaat de overheid (hij bedoelt de  gemeente Bodegraven Reeuwijk mee) altijd voor meer ankers liggen en het dan 10 keer goedkoper is om te procederen (dan de claim correct af te handelen.)

Alles wordt tegengewerkt , om het je maar zo moeilijk mogelijk  te maken, luister maar eens naar dit stukje  band (en wat een machtsvertoon, geen enkele gêne):

 

 :

afhandeling miljoenclaims in gemeente Bodegraven Reeuwijk
Miljoenen Claim.m4a (191.86KB)
afhandeling miljoenclaims in gemeente Bodegraven Reeuwijk
Miljoenen Claim.m4a (191.86KB)
Overigens staat deze uitspraak niet op zich, de burgemeester doet heel opmerkelijke uitspraken die niet passend zijn , en als je dit doet als burgemeester, zelfs "dodelijk" zijn voor je carrière als burgemeester . Het is toch schandalig dat wanneer je schade hebt als burger, je op voorhand een procedure aan je broek krijgt en alles uit de kast wordt gehaald om zo goedkoop mogelijk als gemeente  weg te komen.

Burgemeester Christiaan van der Kamp, stelt zelfs dat dit heel gewoon is in overheidsland. Duidelijk is inmiddels wel dat dit in de  gemeente Bodegaven Reeuwijk vaste regel is. Liever jaren lang procederen en burgers op hoge kosten jagen, of beter gezegd kapot  proberen te procederen, en niets aan het toeval overlaten om iemand het zo moeilijk mogelijk te maken. Zo draai je de gemeenschap toch een rad voor ogen. Dit noemt Burgemeester Christiaan van der Kamp integer om gaan met problemen van zijn eigen burgers, overigens geldt dit niet voor iedereen, zijn vriendjes behandelt hij natuurlijk met fluwelen handschoenen.  

Hier blijft het niet bij, het kan nog veel erger, binnenkort meer stukjes geluidsband. Het zal ondertussen wel iedereen duidelijk zijn waarom burgemeester Christiaan van der Kamp opeens lijdt aan geheugenverlies.  

Het zal mij verder benieuwen of de Raad c.q. individuele raadsleden weer hun hoofd in het zand steken en hun kaken stijf op mekaar houden, en hopen dat de waarheid overwaait. 

Maar ja, als je dan dit bandje hoort, gaan je helemaal de haren recht op staan. Hierin zegt de burgemeester keihard dat ik recht heb op een oplossing voor mijn bedrijf. Daarbij zat de raad in een spagaat omdat  weliswaar mijn dossier een bijzonder dossier was, maar het nog veel zieliger was voor de buren. Burgemeester Christiaan van der Kamp vond deze afweging complete onzin.  Merkwaardig is dat burgemeester Christiaan van der Kamp toen de raad moest beslissen of ik in aanmerking zou komen voor een schadeclaim, hij zich opeens niets meer kon herinneren dat ik  recht had op schade. Wie vertelt nu onzin en/of houdt er een onzinnige handelswijze erop na, dat kan inmiddels missen dat is onze burgemeester Christiaan van der Kamp. Dat de raad het spoor bijster is, kunnen ze ook niet helpen als ze telkens verkeerd worden ingelicht en cruciale informatie wordt onthouden.

Nog merkwaardiger is dat burgemeester Christiaan van der Kamp de overheid ziet als een heroïneverslaafde die onbeperkte toegang heeft tot geld.  Dit wordt nog eens extra gestimuleerd door de ECB, waardoor er nog meer heroïneverslaafden (lees:  armoedige overheid) werden gecreëerd en in de problemen kwamen. De conclusie van onze burgemeester was dan ook snoeihard: Dit land wordt vreselijk bestuurd. Luister dit bandje maar eens af. Maar ja onze burgemeester Christiaan van der Kamp kan er ook wat van, hij geeft ruim een miljoen aan euro's uit om mij te dwarsbomen, let wel gemeenschapsgeld. En als klap op de vuurpijl laat hij zich de laatste maanden op alle fronten adviseren door niet het minste advocatenkantoor nl. AKD. Gemiddeld zijn er 3 advocaten bezig met hem om zijn vege lijf te redden, niets is burgemeester Christiaan van der Kamp te veel, lees: centjes van de burgers te spenderen om zijn maandelijks salaris veilig te stellen en persoonlijk gewin. 

Burgemeester Christiaan van der Kamp doet er nog een schepje bovenop, en stelt zelfs dat hij zich de ogen uit zijn kop schaamt, dat de gemeente niet al in de jaren 90 heeft gezorgd dat dit probleem zou worden opgelost. Deze huichelachtige houding staat natuurlijk niet op zich, het enige waar burgemeester Christiaan van der Kamp wereldkampioen in is: mooie praatjes verkondigen en als je, je omdraait gelijk een kopje kleiner maakt. of een mes in de rug steekt  De raad weet het, maar doet niks. Het kabinet van de Koning weet het, en  informeert de Koning ook nog onjuist. De minister weet het, maar die houdt angstvallig zijn lippen op mekaar. De commissaris van de Koning is nog een grotere boef, die faciliteert alles, en doet net of alles in orde is.  Luister navolgende bandopname maar eens af.