Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

De wethouders die de meeste problemen met het vraagstuk integriteit hebben.


Nieuws:

(Hier worden voor zover aan de orde nieuwe items aangekondigd.)Inhoudsopgave:


  1. Integriteitsperikelen wethouder Martien Kromwijk Burger Belangen Bodegraven Reeuwijk.
  2. Integriteitsperikelen wethouder Jan Leendert van den Heuvel SGP  Bodegraven Reeuwijk.
  3. Integriteitsperikelen wethouder Laura Leijendekkers Burger Belangen Bodegraven Reeuwijk.Mocht iemand van de raad of bestuurders toch nog twijfelen, na de bovengenoemde weergaven inzake de integriteitsperikelen van genoemde wethouders  kan hij bij mij het dossier inzien. Maar ik denk dat het niet meer nodig is. (Dit is een van de vele dossiers waar het helemaal fout gaat, binnenkort meer publicaties)

Niemand grijpt in , iedereen houdt angstvallig zijn of haar mond en hoopt dat alles overwaait. Het kan niet anders dat dit een reden te meer is dat van hoger hand moet worden ingegrepen temeer  de commissaris van de Koning van Zuid Holland Gods water over Godsakker laat lopen. Verder vraag ik mij steeds meer af, wat de nu de functie is van het Kabinet van de Koning, als de wet enerzijds niet wordt toegepast en anderzijds niet wordt gehandhaafd.

.