Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

 


 

 

"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 Hoe lang blijft  Burgemeester Christiaan van der Kamp volhouden dat er niets aan de hand is. Hij gokt op procedures, maar belangrijker is zijn onbehoorlijke en niet integere handelswijze!!  Het goede en kwade  in beeld gebracht, druk maar eens op deze link, de Koning rookt gelukkig geen sigaren en  zal not amused zijn.  Dit wordt het item in 2019.


Wet (0nt-)houder Jan Leendert van Den Heuvel SGP blijft ook niet integer als hij opnieuw wethouder wordt link ,  een plaatje zegt duizend keer meer dan een praatje (met de Heere en die bestaat niet).


Het gedrocht dat de integriteit van de overheid bewaakt en handhaaft, de Nationale Ombudsman Mr. Renier van Zutphen, handelt laakbaar en niet integer (niemand grijpt in!).Uw mening telt, druk op deze link de overheid kijkt mee. 

 

 


 BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP TRAINEERT ALLE LOPENDE PROCEDURES  (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , INMIDDELS ZIJN 2 KLACHTEN AGEHANDELD, HIER KUNT U HET RESULTAAT LEZEN . LIEGEN LOONT, EN ALS JE, ZO JE VRIENDJES EN CONTACTEN HEBT KOM JE ALS NIET INTEGERE BURGEMEESTER BEST VER ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN. INMIDDELS HEEFT HIJ OOK INTEGRITEIT IN ZIJN EIGEN PORTEFEUILLE. EEN NIET INTEGER IEMAND GAAT OVER INTEGRITEIT VAN ANDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!

 
31.01.2018

Burgemeester Chistiaan van der Kamp begint wild om zich heen te slaan, hij raakt steeds geïsoleerder, kwestie van tijd dan valt het doek.

Burgemeester Christiaan van der Kamp schreeuwt en tiert als je hem aan de telefoon krijgt, hij voelt zich aangevallen en wil af van de website op internet. 

Hij doet voorkomen of het hem niet interesseert, hij kan goed afstand nemen van zijn werk en privé, zegt hij! Op de vraag hoe het zit met zijn verantwoordelijkheid richting raad, is hij heel duidelijk, die leven in hun werkelijkheid, en zo lang ze niet in mijn vaarwater komen, vind ik het goed.

Ik heb nog regelmatig contact met raadsleden en die delen de mening van Gerrit Eijk, als onze burgemeester zijn zin niet krijgt, is het ongeleid projectiel. Hij houdt met niemand rekening, maar ja als hij zo door gaat, graaft hij zijn eigen graf. Langzaam heeft niemand meer respect voor hem.

Dit geldt overigens ook voor het CDA, zij beginnen ook te twijfelen aan hun Christiaan van der Kamp. De grootste fout van hem is dat hij alles ontkent, en zich zelf tegenover anderen de hemel in praat, dat hij alles onder controle heeft. Ook dit is flauwekul, het CDA intern weet dit al.

OP dit moment bepaalt AKD Mr. Dans en consorten de koers, Burgemeester Christiaan van der Kamp is niet meer in staat zelf sturing te geven aan dit proces. Hij is bang als een wezel tot het schizofrene toe, hij denkt nog heel veel vrienden te hebben, maar dat is niet zo. In de politiek ben je afgeschreven als je het zover laat komen, laat staan je de boel niet krijgt opgelost.

Hij heeft tonnen aan euro’s uit aan AKD , met de hoop dat ze een juridisch gaatje vinden. Dom van hem, want in het dossier komt naar voren dat ook Mr. Dans de mening is toegedaan dat er schade is, maar ja geeft hij dat toe, zijn de factuurtjes ook afgelopen. 

Hoe verder, dat is heel simpel, doorgaan tot het bittere einde, de druk voor hem en zijn naasten, de gemeente, politiek, thuisfront wordt groter en groter, zijn organisatie functioneert niet meer, de raad is het helemaal zat met hem, en de collega-bestuurders worden langzaam aasgieren. En dat  alles is door hem zelf veroorzaakt. Waarom, zij weten als geen ander dat Christiaan van der Kamp langzaam maar zeker in een onhoudbare situatie terecht komt, als er geen adequate oplossingen komen.

Volgens burgemeester Christiaan van der Kamp kan hij geen kant op, omdat de raad hem aan de ketting heeft gelegd, hij mag niet praten over een compensatie van de schade. Ook hier liegt hij, hij had gedacht het probleem te laten bij de Raad en zo buiten schot te blijven. Normaliter was hem dit gelukt, maar nu staat hij in het middelpunt en water stijgt hem langzaam tot aan zijn lippen.

Hij en zijn kompanen kunnen het krijgen zoals ze het willen, ik heb 25 jaar moeten kruipen, het is nu hun beurt, als ze zo doorgaan. Een gewaarschuwd burgemeester zou voor 3 moeten tellen, maar ook dat begrijpt hij niet.

Tot blogs, ter info, voor burgemeester Christiaan van der Kamp ligt het omslagpunt bij ca 75 tot 100 blogs dan is het einde oefening, en geen weg meer terug.

Admin - 19:57:23 | Een opmerking toevoegen.