Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

 


 

 

"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 Hoe lang blijft  Burgemeester Christiaan van der Kamp volhouden dat er niets aan de hand is. Hij gokt op procedures, maar belangrijker is zijn onbehoorlijke en niet integere handelswijze!!  Het goede en kwade  in beeld gebracht, druk maar eens op deze link, de Koning rookt gelukkig geen sigaren en  zal not amused zijn.  Dit wordt het item in 2019.


Wet (0nt-)houder Jan Leendert van Den Heuvel SGP blijft ook niet integer als hij opnieuw wethouder wordt link ,  een plaatje zegt duizend keer meer dan een praatje (met de Heere en die bestaat niet).


Het gedrocht dat de integriteit van de overheid bewaakt en handhaaft, de Nationale Ombudsman Mr. Renier van Zutphen, handelt laakbaar en niet integer (niemand grijpt in!).Uw mening telt, druk op deze link de overheid kijkt mee. 

 

 


 BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP TRAINEERT ALLE LOPENDE PROCEDURES  (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , INMIDDELS ZIJN 2 KLACHTEN AGEHANDELD, HIER KUNT U HET RESULTAAT LEZEN . LIEGEN LOONT, EN ALS JE, ZO JE VRIENDJES EN CONTACTEN HEBT KOM JE ALS NIET INTEGERE BURGEMEESTER BEST VER ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN. INMIDDELS HEEFT HIJ OOK INTEGRITEIT IN ZIJN EIGEN PORTEFEUILLE. EEN NIET INTEGER IEMAND GAAT OVER INTEGRITEIT VAN ANDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!

 
09.02.2018

Verkiezingsmanifest SGP Bodegraven Reeuwijk 2018-2022 grossiert naar meer kiezers en minder bijbel, of beter gezegd geen bijbel.

Wet(ont-)houder Jan Leendert van den Heuvel heeft zoals zo vaak al aangehaald geen lijntje met de Heere, zoals de SGP dat liever ziet, sterker nog in het verkiezingsmanifest komt amper het woord God aan de orde. Dat is ook logisch want God brengt Bodegraven Reeuwijk geen extra geld om van allerlei leuke dingen te doen voor de burgers van Bodegraven Reeuwijk.
 
Dit staat overigens in schril contrast met de landelijke site van de SGP die stelt:

“Stem voor het leven!

Dat is het appèl dat de SGP op de kiezers doet.
Stem voor het leven.

Op drie ‘fronten’ is er strijd te voeren voor het leven.

De SGP maakt zich sterk voor de bescherming van kwetsbaar leven. Leven dat broos is, breekbaar, niet voor vol wordt aangezien. Leven dat lijdt. En dus beschermd moet worden.

Ook gaat de SGP ervoor om Nederlanders veilig te kunnen laten leven in een onzekere tijd vol gevaren die ons dagelijks bedreigen.

Het derde front is hoe we samen leven. Als mensen altijd maar druk zijn of alleen maar aandacht voor zichzelf hebben, is er geen tijd en aandacht meer voor elkaar, het echte samen leven.”

U zult toch ook begrijpen dat ik niet zoveel op heb met de SGP Bodegraven Reeuwijk, dat je, je niet aan de bijbel houdt is tot daarentoe, maar dat je burgers besodemieterd, je voorkeuren hebt en bij tal van vriendjes van alles door de vingers ziet (gelovig of niet gelovig), daarnaast de Nederlandse wet als ballast ziet, ben je toch een beetje ver  doorgeschoten. 

Jan Leendert van den Heuvel wil graag door in de politiek en niet zozeer als wethouder maar hij wil ergens anders als burgemeester aan de bak, advocaatje spelen is natuurlijk ook niet alles en wet(ont-)houdertje spelen is zeer vervelend, als je een vervelend burgertje in de gemeente hebt rondlopen, die alles opschrijft wat o.a. God allemaal heeft verboden.

En als je dan Gerrit Weerheim op de man afvraagt wat staat in het verkiezingsprogramma van de SGP, behalve geen typefouten, dan staat hij ook met de mond vol tanden. AUB niet door vertellen, is slecht voor zijn reputatie en bankrekeningnummer. Ook weer zo’n leermomentje.

Admin - 05:56:28 | Een opmerking toevoegen.