Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

 


 

 

"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 Hoe lang blijft  Burgemeester Christiaan van der Kamp volhouden dat er niets aan de hand is. Hij gokt op procedures, maar belangrijker is zijn onbehoorlijke en niet integere handelswijze!!  Het goede en kwade  in beeld gebracht, druk maar eens op deze link, de Koning rookt gelukkig geen sigaren en  zal not amused zijn.  Dit wordt het item in 2019.


Wet (0nt-)houder Jan Leendert van Den Heuvel SGP blijft ook niet integer als hij opnieuw wethouder wordt link ,  een plaatje zegt duizend keer meer dan een praatje (met de Heere en die bestaat niet).


Het gedrocht dat de integriteit van de overheid bewaakt en handhaaft, de Nationale Ombudsman Mr. Renier van Zutphen, handelt laakbaar en niet integer (niemand grijpt in!).Uw mening telt, druk op deze link de overheid kijkt mee. 

 

 


 BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP TRAINEERT ALLE LOPENDE PROCEDURES  (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , INMIDDELS ZIJN 2 KLACHTEN AGEHANDELD, HIER KUNT U HET RESULTAAT LEZEN . LIEGEN LOONT, EN ALS JE, ZO JE VRIENDJES EN CONTACTEN HEBT KOM JE ALS NIET INTEGERE BURGEMEESTER BEST VER ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN. INMIDDELS HEEFT HIJ OOK INTEGRITEIT IN ZIJN EIGEN PORTEFEUILLE. EEN NIET INTEGER IEMAND GAAT OVER INTEGRITEIT VAN ANDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!

 
28.01.2018

wethouder Jan Leendert van den Heuvel heeft last van het “post tenebras lux” syndroom, is dat ernstig, valt best mee, als je erop tijd bij bent.

Wethouder Jan Leendert van den Heuvel heeft problemen met het licht te vinden, je zou zeggen met zijn achtergrond en bestuurlijke capaciteiten dat dit geen probleem moet zijn. Maar ook hij zit in hetzelfde schuitje als zijn maatje burgemeester Christiaan van der Kamp, de leugen regeert, willekeur is aan de orde van dag, God is iets voor de zondagmorgen, en de Wet alleen in de rechtbank, over de bijbel zwijgen we maar.

Wat is het probleem. Hij denkt dat na de duisternis, licht komt. Maar duisternis kun je niet met duisternis bestrijden, je kunt beter een kaars opsteken, en de helpende hand toe steken, en het duivelse achter je laten. Wethouder Jan Leendert van den Heuvel weigert dit omdat hij liever “slachtoffertje” speelt, is de makkelijkste weg, naar de buitenwereld.

Als je in een slachtofferrol stapt, betekent dit dat je het ontstaan van negatieve gevoelens en emoties volledig of voor een groot deel bij een ander of bij de omstandigheden neerlegt. Je laat je verlammen door de situatie,die hij nota bene zelf heeft gecreëerd. En dan hopen dat God verlichting brengt, God helpt alleen als je het licht opzoekt en de duisternis verlaat en bestrijdt.

Anders gezegd, wachten dat alle problemen overwaaien, en zo je electoraat proberen koest te houden en door deze storm te leiden gaat niet lukken beste Jan Leendert. Zolang jij liegt en bedriegt, en jouw maat burgemeester Christiaan van der Kamp steunt in mij kapot te maken, blijft de duisternis. Dit jouw hel met vele anderen SGP-ers die mij de duivel toe wensen. Doe een ander niet aan wat je zelf ook niet wil.

Er is een gezegde dat luidt als volgt: die de duivel gelooft heeft zijn meester gevonden, en het is nu eenmaal zo dat je van een verkeerde daad, altijd te laat spijt krijgt. Kijk maar eens in de spiegel dat zie je de man die dit alles heeft veroorzaakt.

Admin - 18:26:58 | Een opmerking toevoegen.