Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

 


 

 

"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 Hoe lang blijft  Burgemeester Christiaan van der Kamp volhouden dat er niets aan de hand is. Hij gokt op procedures, maar belangrijker is zijn onbehoorlijke en niet integere handelswijze!!  Het goede en kwade  in beeld gebracht, druk maar eens op deze link, de Koning rookt gelukkig geen sigaren en  zal not amused zijn.  Dit wordt het item in 2019.


Wet (0nt-)houder Jan Leendert van Den Heuvel SGP blijft ook niet integer als hij opnieuw wethouder wordt link ,  een plaatje zegt duizend keer meer dan een praatje (met de Heere en die bestaat niet).


Het gedrocht dat de integriteit van de overheid bewaakt en handhaaft, de Nationale Ombudsman Mr. Renier van Zutphen, handelt laakbaar en niet integer (niemand grijpt in!).Uw mening telt, druk op deze link de overheid kijkt mee. 

 

 


 BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP TRAINEERT ALLE LOPENDE PROCEDURES  (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , INMIDDELS ZIJN 2 KLACHTEN AGEHANDELD, HIER KUNT U HET RESULTAAT LEZEN . LIEGEN LOONT, EN ALS JE, ZO JE VRIENDJES EN CONTACTEN HEBT KOM JE ALS NIET INTEGERE BURGEMEESTER BEST VER ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN. INMIDDELS HEEFT HIJ OOK INTEGRITEIT IN ZIJN EIGEN PORTEFEUILLE. EEN NIET INTEGER IEMAND GAAT OVER INTEGRITEIT VAN ANDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!

 
06.02.2018

Hoeveel krediet heeft burgemeester Christiaan van der Kamp nog, hij versleutelt tonnen aan euro’s om zijn hachje te redden.

Burgemeester Christiaan van der kamp, krijgt blijkbaar nog voldoende credits bij tal van instanties, maar ook bij hem is langzaam het einde in zicht. 

Vele burgemeesters zijn voor veel minder moeten opstappen, akkefietjes in vergelijking met wat burgemeester Christiaan van der Kamp zich allemaal permitteert. 

Lees dit artikel maar eens. Wat is nu het verschil tussen € 17.800,= extra wachtgeld opstrijken of een paar ton aan euro’s aan gemeenschap geld “verkloten”, kleingeld voor burgemeester Christiaan van der Kamp, om een burgertje proberen kapot te maken. In bestuurdersland praat men graag over kleingeld, maar als het om groot geld gaat, hoor je ze niet, dan raak je er veel meer, dus wordt er niet over gepraat.

Niet lang meer, iedereen die je spreekt, ook in Den Haag, weten zich geen raad meer, voelen zich ongemakkelijk en willen liever niet bij dit dossier worden betrokken, laat staan zich erover uitspreken.

Conclusie is altijd het zelfde: Gewoon wegwezen.” „ burgemeester Christiaan van der Kamp moet hoeder van integriteit en moraliteit zijn.” en dat is hij absoluut niet, dus weg.

Altijd hetzelfde liedje graaien, graaien en nog eens graaien. En daarbij draait het altijd om hun zelf, nooit gaat het over anderen. Hoe lang nog burgemeester Christiaan van der Kamp, ga je zo door, is het einde zoek.

Admin - 11:18:53 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.
.