Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

 


 

 

"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 Hoe lang blijft  Burgemeester Christiaan van der Kamp volhouden dat er niets aan de hand is. Hij gokt op procedures, maar belangrijker is zijn onbehoorlijke en niet integere handelswijze!!  Het goede en kwade  in beeld gebracht, druk maar eens op deze link, de Koning rookt gelukkig geen sigaren en  zal not amused zijn.  Dit wordt het item in 2019.


Wet (0nt-)houder Jan Leendert van Den Heuvel SGP blijft ook niet integer als hij opnieuw wethouder wordt link ,  een plaatje zegt duizend keer meer dan een praatje (met de Heere en die bestaat niet).


Het gedrocht dat de integriteit van de overheid bewaakt en handhaaft, de Nationale Ombudsman Mr. Renier van Zutphen, handelt laakbaar en niet integer (niemand grijpt in!).Uw mening telt, druk op deze link de overheid kijkt mee. 

 

 


 BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP TRAINEERT ALLE LOPENDE PROCEDURES  (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , INMIDDELS ZIJN 2 KLACHTEN AGEHANDELD, HIER KUNT U HET RESULTAAT LEZEN . LIEGEN LOONT, EN ALS JE, ZO JE VRIENDJES EN CONTACTEN HEBT KOM JE ALS NIET INTEGERE BURGEMEESTER BEST VER ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN. INMIDDELS HEEFT HIJ OOK INTEGRITEIT IN ZIJN EIGEN PORTEFEUILLE. EEN NIET INTEGER IEMAND GAAT OVER INTEGRITEIT VAN ANDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!

 
07.02.2018

De stuitende stilte rondom burgemeester Christiaan van der Kamp, wat kan hier de reden van zijn.

Wat maakt nu het verschil of je  nu een vrouwonvriendelijke burgemeester bent, die  dames in de billen knijpt, of een mannelijk burgertje probeert de nek om te draaien, wat tonnen aan euro’s heeft gekost. De ene burgemeester moet weg ( omdat hij ook nog een plausibele reden had, nl. hij wat biertjes op), en de andere kan ongebreideld door gaan met bakken geld uitgeven.

Is er toch sprake van een angstcultuur op de gemeente Bodegraven Reeuwijk. Als raad wil je dan toch weten of er een angstcultuur heerst binnen de gemeentelijke organisatie. Want waar moet je heen met je verhaal als de hoogste baas, het hoofd openbare orde en veiligheid, zélf het probleem is? En wat blijft er over van de volksvertegenwoordigende taak van de raad, wanneer hier niet op zijn minst enkele vragen over worden gesteld?

,,We willen dit niet in de politieke sfeer trekken’’, roept iedereen in de Bodegraven Reeuwijk, ook al worden tonnen aan euro’s door de huisadvocaat (in dit geval privé advocaat AKD van burgemeester Christiaan van der Kamp) in rekening gebracht om een burgertje kapot te maken.

Je zou toch zeggen dat de alarmbellen moeten afgaan bij de raadsleden, maar nee hoor, er moet rust in de tent komen. Waarom? In wiens belang zou dat zijn? Dit onder­­ het tapijt vegen, getuigt juist níet van respect voor voor een burgertje die met ene na de andere leugen te maken krijgt, de ene na de andere beslaglegging, etc. etc. Frappante hierbij is dat ook nog alles op papier staat.

Dit gaat niet alleen over het handelen van burgemeester Christiaan van der Kamp; het gaat óók over de vraag hoe het zo ver heeft kunnen komen. Zijn er eerder­­ alarmbellen afgegaan? En zo ja, waarom is daar dan niets mee gedaan? Er zal iemand moeten zijn die daarover verantwoording aflegt. Burgemeester Christiaan van der kamp zal het niet doen. Zo oliedom is hij ook weer niet.

De commissaris van de Koning, Jaap Smit, gaat zijn ziel ook niet blootleggen. De ‘rijksheer’ wil niet als een politieagent burgemeester Christiaan van der Kamp onder de loep leggen. Dus geeft hij enkel ultraformele reacties.  Er is nul transparantie, ook hij maakt deel uit van het “bestuurlijk complot”.

De crux van dit verhaal is of er sprake is van grensoverschrijdend gedrag, daarover later meer.

Typerend is dat burgemeester Christiaan van der Kamp tot op de dag van heden, alles weg wuift, als zijnde onzin en niet waar. Merkwaardig als je hem op de man af vraagt, wat dan niet waar is, blijft het ijzig stil en geeft hij ontwijkende antwoorden. Overigens laat hij zich steevast vertegenwoordigen door zijn privé-advocaat Mr. Dans (AKD), bij elke reactie. Positief is wel dat Mr. Dans zeer vriendelijk maar nietszeggende briefjes stuurt, misschien is dat wel de reden dat burgemeester Christiaan van der Kamp het zolang uithoudt.

Admin - 10:21:00 | 1 opmerking.