Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

 


 

 

"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 Hoe lang blijft  Burgemeester Christiaan van der Kamp volhouden dat er niets aan de hand is. Hij gokt op procedures, maar belangrijker is zijn onbehoorlijke en niet integere handelswijze!!  Het goede en kwade  in beeld gebracht, druk maar eens op deze link, de Koning rookt gelukkig geen sigaren en  zal not amused zijn.  Dit wordt het item in 2019.


Wet (0nt-)houder Jan Leendert van Den Heuvel SGP blijft ook niet integer als hij opnieuw wethouder wordt link ,  een plaatje zegt duizend keer meer dan een praatje (met de Heere en die bestaat niet).


Het gedrocht dat de integriteit van de overheid bewaakt en handhaaft, de Nationale Ombudsman Mr. Renier van Zutphen, handelt laakbaar en niet integer (niemand grijpt in!).Uw mening telt, druk op deze link de overheid kijkt mee. 

 

 


 BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP TRAINEERT ALLE LOPENDE PROCEDURES  (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , INMIDDELS ZIJN 2 KLACHTEN AGEHANDELD, HIER KUNT U HET RESULTAAT LEZEN . LIEGEN LOONT, EN ALS JE, ZO JE VRIENDJES EN CONTACTEN HEBT KOM JE ALS NIET INTEGERE BURGEMEESTER BEST VER ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN. INMIDDELS HEEFT HIJ OOK INTEGRITEIT IN ZIJN EIGEN PORTEFEUILLE. EEN NIET INTEGER IEMAND GAAT OVER INTEGRITEIT VAN ANDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!

 
15.05.2018

Burgemeester Christiaan van der Kamp is druk bezig met solliciteren, en wil ergens anders als burgemeester aan de bak.

De geruchten gaan de ronde dat burgemeester Christiaan van der Kamp druk bezig is te solliciteren om burgemeester te worden in een grotere stad. Hij vindt blijkbaar dat hij dit verdient en aankan, is dat zo. Natuurlijk niet. 

Als je mijn dossier leest, is het een man die alleen maar achter de schermen rotzooi schopt, anderen probeert voor het karretje te spannen, en verder helemaal niks betekent voor zijn onderdanen, die beschouwt hij als noodzakelijk kwaad. Heb je geen burgers kun je ook geen burgemeester worden, en daar heeft hij wel een punt.

Voor degene die dadelijk zijn sollicitatiebrief moet beoordelen, hou er rekening mee dat hij een zeer kort lontje heeft, raadsleden als een stelletje idioten ziet, die nauwelijks kennis van zaken hebben en alleen daar zitten voor hun eigen zakken te vullen.  Als ambtenaar heb je het iets makkelijker, werk je voor hem, dan is er niets aan de hand. Ben je onverhoopt niet zijn mening toegedaan, kom je op de pijnbank te liggen. 

Achterbaks handelen is voor hem niet ongewoon als het om zijn eigen hachje gaat, AKD zijn huisadvocaat vaart er wel bij, zij versleutelen tonnen aan omzet per jaar, mag wat kosten om burgemeester Christiaan van der Kamp in het zadel te houden.

En degene die toch gaan voor onze Christiaan van der Kamp, geldt het spreekwoord: “Wil je een aap krijg je een aap”. Gemeente Bodegraven Reeuwijk spreekt natuurlijk alle lof over hem, zij weten wat voor een “aap” ze in huis hebben.

Admin - 14:11:14 | 4 opmerkingen

 1. https://torresaesthetics.com

  25.10.2022

  Our skin is the biggest organ of our body. Also, this organ should be dealt with and dealt with. Skin wellbeing and restoration is the buzz of great importance, all the rage. Obagi skin care has created a ruckus in the field of skin wellbeing with its technique of treating the underlying driver and working at the cell level.

 2. Organic mobile spray tanning

  16.02.2023

  Also, consider the possibility that shower tanning arrangement has no additional bronzer.Indeed, the issues depicted above just don’t exist. You get showered, and your own skin fosters the variety. Full stop.The main disadvantage of being splashed with a reasonable shower tanning arrangement is that you should sit tight for your tan around 5-7 hours.

 3. ib tutoring online

  12.09.2023

  Digital literacy is a valuable skill for both teachers and students to navigate the online learning environment effectively.

 4. smm panel

  21.09.2023

  Host interactive challenges or competitions that encourage your audience to engage creatively with your brand.

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.
.